SAMENWERKEN

Mijn doel is beleidsmakers, DMO’s en reizigers te inspireren en aan te zetten tot verandering. Ik laat graag zien hoe het wél anders kan. Ik denk mee met strategische vraagstukken, bied duurzame inspiratie en zorg ervoor dat je door de bomen het bos nog wel ziet door alles op een heldere en gestructureerde manier uit te leggen en op papier te zetten.

Onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben zijn duurzaam toerisme, (het reguleren van) Airbnb, stedelijk toerisme en toeristisch beleid, de donut economie, duurzaam reisbeleid ontwikkelen voor organisaties en reizen met de trein.

Ik ben overtuigd van de kracht van samenwerken. Jij ook? Laten we een keer een (virtuele) koffie doen.

Gemeente Hoorn
"Tijdens de workshop hebben we gesproken over een meer duurzame kijk op toerisme en recreatie binnen gemeente Hoorn. Wat komt er allemaal bij kijken? En zijn er al concrete ingrepen die gedaan kunnen worden en wat kan worden meegenomen in (toekomstig) beleid? In Hoorn hebben we de workshop gebruikt om bewustwording te creëren voor verduurzaming binnen het beleidsterrein en wat daar allemaal bij komt kijken. Een mooie eerste stap om van daaruit verder te werken."
The Hague & Partners
"Door de workshop "donut economie en duurzaam toerisme" hebben wij een beter inzicht gekregen in de opdracht die voor ons ligt op het gebied van duurzaamheid. Als resultaat hebben wij door de workshop de finale hand aan ons eigen duurzaamheidsplan weten te leggen, dank daarvoor!"
Breda Marketing
"Samen met Shirley hebben we bij Breda Marketing het model van de donuteconomie gebruikt om kansen voor duurzaam toerisme in kaart te brengen. We volgden een creatieve workshop om het model toe te passen binnen Breda Marketing. We hebben waardevolle inzichten op gedaan die we verder in de praktijk gaan brengen".
Previous
Next
download (1)
download (1)
download
WeAreTravellers-logo-reistips-reizen

Zullen wij ook samenwerken?