SAMENWERKEN

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN

Als wetenschapper ligt mijn expertise in het doen van kwalitatief onderzoek en schrijven in zowel Nederlands als Engels. Ik ben een groot voorstander van wetenschapscommunicatie waardoor ik mijn onderzoeksresultaten op verschillende manieren deel: blog artikelen, social media posts, consultancy, presentaties of gastcolleges en workshops. De onderwerpen waarin ik mij gespecialiseerd heb zijn de impact en het reguleren van Airbnb, duurzaam toeristisch beleid in steden, duurzame ontwikkeling van toeristische bestemmingen op basis van de Donut Economie, duurzaam reisbeleid ontwikkelen voor instellingen en duurzame reistips voor individuen. Ben je op zoek naar iemand die op het gebied van bovenstaande onderwerpen:

  • Kritisch kan meedenken en advies kan geven?
  • Een onderzoek kan uitvoeren door middel van interviews of beleidsanalyse?
  • Een rapport kan schrijven over recente ontwikkelingen?
  • Een presentatie of gastcollege kan verzorgen?
  • Onderzoeksresultaten kan vertalen naar makkelijk leesbare teksten of afbeeldingen?
  • Een workshop kan verzorgen?
  • Een (gast)blog of diepte-artikel kan schrijven?
  • Je duurzame reisorganisatie of -initiatief kan uitlichten?

Neem dan contact met mij op via e-mail of via het contact formulier. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerken en hoor ook graag waar jij je mee bezig houdt. Geloof jij ook dat we samen meer kunnen bereiken? Twijfel dan niet om me een bericht te sturen zodat we samen de opties kunnen verkennen.

Gemeente Hoorn
"Tijdens de workshop hebben we gesproken over een meer duurzame kijk op toerisme en recreatie binnen gemeente Hoorn. Wat komt er allemaal bij kijken? En zijn er al concrete ingrepen die gedaan kunnen worden en wat kan worden meegenomen in (toekomstig) beleid? In Hoorn hebben we de workshop gebruikt om bewustwording te creëren voor verduurzaming binnen het beleidsterrein en wat daar allemaal bij komt kijken. Een mooie eerste stap om van daaruit verder te werken."
The Hague & Partners
"Door de workshop "donut economie en duurzaam toerisme" hebben wij een beter inzicht gekregen in de opdracht die voor ons ligt op het gebied van duurzaamheid. Als resultaat hebben wij door de workshop de finale hand aan ons eigen duurzaamheidsplan weten te leggen, dank daarvoor!"
Previous
Next
download (1)
download (1)
download
WeAreTravellers-logo-reistips-reizen

LATEN WE SAMENWERKEN!